donderdag 18 oktober 2018

View Glue animatie laten maken


Men kan met een marketing video van View Glue meer omzet maken dan gewoonlijk. Een animatie kan kort toelichten waar een bedrijf voor staat en wat men met de aangeboden diensten of producten kan beginnen. Door direct de aandacht vast te pakken van een bezoeker kan men ervoor zorgen dat deze geboeid blijft en snel en op laagdrempelige wijze bekend wordt met uw bedrijf. Zodoende kan men heel wat conversie binnenhalen wat zonder een animatiefilm van View Glue niet mogelijk zou zijn geweest.
Wanneer men een animatiefilm laat maken kan men een drie stappenproces verwachten. Zo zal men eerst zorgen dat er een strategisch consult gedaan wordt. Hierin wordt besproken wat men graag terugziet in de video. Zo kan men kiezen voor een whiteboard variant, maar ook een uitlegvideo, een motion graphic, een in 3d en een explanimation. Wat je ook kiest je kan het bij View Glue krijgen.

Stel de verhaallijn op

View Glue zal dan op een script maken en daarin de verhaallijn opzetten. Dit wordt samen met een ervaren specialist van ons opgesteld. Hierin heb je bij deze samenwerking alle mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. Op het moment dat je tevreden bent over het resultaat kan er worden gestart met de voice-acting. De gekozen stemacteur kan dan het script inspreken met de door jouw gewenste emotie. Op die manier weet je dat de voice-over geheel past bij de bedrijfsindentiteit en wat je naar de klant wilt overdragen. Zo kan View Glue kwaliteit animaties voor jou maken.

Productie visuele elementen

Nadat View Glue de verhaallijn samen met jou heeft opgezet kan men overgaan naar het ontwerpen van alle personages en het creëren van de storyboard. Hierbij zal men in een stripverhaal de visuele elementen schetsen die uiteindelijk in de video terecht moeten komen. Er zijn een aantal aanpassingsmomenten om de laatste veranderingen door te voeren tot men uiteindelijk bij de eindfase belandt. Daarin zal door View Glue het beeldmateriaal gecombineerd worden met de opgenomen audiobestanden om zodoende een complete animatiefilm tot stand te brengen.

donderdag 16 augustus 2018

Groenste energieleverancier


Veel mensen willen erg graag bijdragen aan het milieu. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door voor de groenste energieleverancier te kiezen. Door voor groene stroom van de groenste energieleverancier te kiezen, kan men gemakkelijk duurzaam leven, zonder er veel moeite voor te hoeven doen.

Afval scheiden

Men kan op verschillende manieren bijdragen aan het milieu. Het is bijvoorbeeld heel goed om te recyclen. Men moet oud papier en glas niet bij het normale afval gooien, maar scheiden. Hierdoor kunnen er nieuwe producten van gemaakt worden. Ook plastic is goed om te scheiden. Plastic is erg slecht voor het milieu, aangezien het heel lang duurt voordat het volledig is vergaan. Het blijft tientallen jaren in de originele vorm, waardoor het altijd zichtbaar blijft. Er ligt in de oceaan erg veel plastic, waar dieren regelmatig in vast blijven zitten. Hierdoor gaan er veel dieren dood, wat uiteraard voorkomen moet worden.

Besparen

Het is ook heel goed als mensen zo min mogelijk stroom gebruiken. Zelfs als mensen groene stroom gebruiken, kan dit het beste zo min mogelijk gebruikt worden. Mensen moeten natuurlijk wel lekker kunnen leven, maar niet onnodig verspillen. Daarom moeten mensen altijd het licht uitdoen als ze een kamer verlaten en de tv ook niet onnodig aan laten staan. Mensen kunnen ook beter een warme trui aantrekken in de winter in plaats van de kachel onnodig hoog te zetten.

Energie vergelijker

Mensen kunnen het beste voor de groenste energieleverancier kiezen, als ze goed voor het milieu willen zorgen. Men moet niet zomaar voor de goedkoopste aanbieding gaan, zonder hier goed over na te denken. Een aanbieding is namelijk niet altijd duurzaam. De Online Energie Vergelijker is een energie vergelijker die kijkt welke maatschappij de groenste energieleverancier is. Hierdoor kan men gemakkelijk voor groene stroom kiezen. Kijk dus snel op de website wat de groenste energieleverancier is.

GPS Trackers voor werknemers


Het is voor werknemers soms erg lastig om aan rittenregistratie te doen zonder GPS Trackers. Helaas gebeurt dit bij veel bedrijven nog wel, wat tot onvrede onder de werknemers kan leiden. Om dit te voorkomen is het dus een goed idee om aan tracking & trace te gaan doen met behulp van GPS Trackers. Op deze manier wordt het werk van veel mensen een stuk makkelijker gemaakt.

Rittenregistratie

Voor werknemers kan het erg stressvol zijn om alle ritten bij te houden. Voornamelijk voor mensen die niet altijd vaste routes afleggen, is dit erg lastig. Een arts moet bijvoorbeeld soms plotseling naar een patiënt toe. De arts weet in dit geval niet van tevoren dat de route afgelegd gaat worden, waardoor hij of zij geen voorbereidingen kan treffen. Hij of zij moet zo snel mogelijk vertrekken en zo snel mogelijk een route uitkiezen. Na de patiënt afgehandeld te hebben, kan de arts alweer gebeld worden met een ander noodgeval. Dit zorgt ervoor dat de arts niet tussen de ritten door alle ritten kan noteren. Aan het einde van de dag moeten dus nog eens alle routes en tijden genoteerd worden. Door een hectische dag kan dit echter makkelijk misgaan. De verkeerde routes kunnen genoteerd worden of verkeerde tijden. Dit kan ervoor zorgen dat de werknemer te veel geld krijgt of juist te weinig geld. Beide situaties is natuurlijk niet goed.

Fleetmanagement en tracking & trace

Gelukkig kan Global Trackmarks de rittenregistratie makkelijk maken met behulp van GPS Trackers. De GPS Trackers houden precies bij waar en wanneer niemand gereden heeft, waarna dit automatisch wordt opgeslagen in een systeem. Dit zorgt ervoor dat niemand meer tijd kwijt is aan het noteren van rijtijden. Global Trackmarks gebruikt hun zeer geavanceerde GPS Trackers ook voor fleetmanagement en tracking & trace. Door de GPS Trackers en handige bijbehorende systemen kan ook fleetmanagement en tracking & trace volledig geautomatiseerd worden.

maandag 30 juli 2018

Lage energierekening door energie acties


Energie acties kunnen u aan het einde van de maand net dat beetje lucht geven. Wij zijn er blij mee mensen te voorzien van unieke acties waardoor zij tientallen euro’s minder betalen. Misschien wilt u wel een Bol.com kortingskaart of een tablet? Het is allemaal mogelijk met de unieke kortingsacties van Energie Actie. Bent u de volgende die gaat profiteren? Via onze mooie vergelijker bieden energieleveranciers met grote regelmaat exclusieve kortingsacties of extra lage energieprijzen aan voor de klanten. In vele gevallen zijn die acties alleen via onze website te zien en komt u deze helaas niet tegen op de website van de betreffende energieleverancier. Het is dan ook goed mogelijk dat de helpdesk van de energieleverancier niet eens bekend is met de actie. Goed idee om hiervan te gaan profiteren, toch? Aarzel niet en zorg dat u minder gaat betalen voor energie.

Minder voor uw energie gaan betalen

‘Het kost me te veel moeite, het is die 10,- korting niet waard’. Zomaar een greep uit de argumenten waarom men nou niet willen overstappen. Dat begrijpen wij niet. De overstap wordt door ons en de betreffende energiepartijen geregeld. Het kost voor u 0 moeite. Daarnaast zou het op jaarbasis honderden euro’s kunnen schelen. Dit gaat u toch niet laten liggen? Bekijk snel welke kortingsacties u kunnen bekoren, wij zijn erg benieuwd. Als u uzelf aanmeldt voor een van de kortingsacties van energieleveranciers, houd er dan rekening mee dat de leveranciers variabele tarieven vaak ieder half jaar aanpassen. Na afloop van de afgesproken actieperiode hanteren de meeste energieleveranciers gewoon de normale tarieven. Na afloop van de contractperiode is daarom een unieke kans om weer via Energie Actie te vergelijken welke energieleverancier dan het goedkoopst is of de beste actie aanbiedt.

Minder betalen doet u met Energie Actie

Unieke energie acties ziet u alleen bij ons. Bekijk snel wat bij u past.

dinsdag 24 juli 2018

Rode rozen bezorgen


Rode rozen bestellen kan men om verschillende redenen doen. Meestal hebben mensen een speciale gelegenheid, zoals een trouwdag of verjaardag, maar er zijn ook mensen die spontaan rode rozen bestellen. Het is tegenwoordig ook erg hip om flowerboxen te bestellen. Een flower box is een doos, gevuld met rode rozen. Ook kan een flower box met andere kleuren bloemen gevuld worden, zoals witte rozen. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren te combineren, waardoor je een erg mooi geheel krijgt.

Roses by Rose

Roses by Rose is een expert op het gebied van flowerboxen en rode rozen bezorgen. Het bedrijf zorgt ervoor dat dat de bezorgdienst de rode rozen bezorgen op een verantwoorde manier, waardoor de bloemen altijd in een goede conditie de ontvanger bereiken. Hierdoor krijgt men precies wat hij bestelt. Roses by Rose is echter niet een normaal bedrijf. Veel bedrijven werken namelijk alleen maar om winst te behalen en om zoveel mogelijk omzet te krijgen. Hierdoor drijven ze de prijzen van hun witte rozen of andere producten onnodig omhoog en laten ze de producten op een zo goedkoop mogelijke manier produceren. Hierdoor kunnen ze maximaal winst pakken.

Milieubewuste witte rozen en meer

Roses by Rose vindt het echter belangrijk dat hun flowerboxen bijdragen aan het milieu. Daarom zijn alle dozen gemaakt van 1005 gerecycled materiaal en worden alle producten CO2 neutraal vervaardigd. Daarnaast geeft het bedrijf ook nog eens 1% van de winst weg aan Pink Ribbon. Pink Ribbon doet onderzoek naar borstkanker en helpt patiënten. Door de flowerboxen van Roses by Rose te kopen, help je dus ook de borstkanker patiënten. Zo kun je flowerboxen en rode rozen bestellen en tegelijk mensen helpen. Roses by Rose zorgt er ook voor dat al hun witte rozen en andere producten van goede kwaliteit zijn. Elke flower box wordt met de hand gemaakt, waarna de rode rozen er met de hand in gezet worden.

maandag 23 juli 2018

Life science


Life science focused on genomics is an arising field of study. It had not been around for a very long time, since it is only possible with very specific and modern equipment. Science research in genomics are important for a couple reasons.

Knowledge of genes

The main reason why genomics is important, is so we know more about genes and DNA. It is generally known that everyone has DNA and that you give your DNA to your children. How this works is not yet entirely clear however. Simple aspects of human life can be defined already, like hair colour. Science has pointed out for example that if one of you parents has a dominant gene for brown hair and one of your parent has a recessive gene for blond hair, you will have brown hair. Not all aspects of your body and mind are as simple as hair colour unfortunately. Sometimes two parents are really outgoing, but one of their children is really shy while their other child is also outgoing. Despite having the same environment and upbringing, they can be entirely different. It is likely that this is partly because of their DNA. To know more about these processes, science in genomics is necessary.

Genetic diseases

Another reason why science tests about DNA are important, is to know more about genetic diseases. If you have someone in your family with Huntington for example, it is important to know whether you have the gene for Huntington as well. If you know early whether you have the disease, it could change your decision to have children or buy a house for example. To be able to warn possible victims of genetic diseases in time, a lot of research needs to be done about DNA.

Enhance your science!

For life science research a lot of products are necessary. GC Biotech offers the newest and best products that help to enhance en speed up research. For more information about everything that GC Biotech offers, you can contact their experts.

vrijdag 13 juli 2018

OTTO Work Force staat voor u klaar


Met OTTO Work Force aan een baan komen, makkelijker kan niet! Door ons uitgebreide netwerk binnen verschillende branches kan u binnen een mum van tijd weer aan de slag. Als u geen baan meer heeft, kan dat een aantal redenen hebben. Misschien bent u net klaar met de studie, en heeft u nog geen passende vacature gevonden, of is er nog geen sollicitatie succesvol geweest. Wellicht bent u ontslagen vanwege bezuinigingen, of inkrimping bij de laatste werkgever. Het kan ook zijn dat u zelf hebt besloten om een andere baan te willen, omdat u het werk wat u nu doet niet echt leuk meer vindt. Tegenwoordig zijn er heel veel werkzoekenden, en hun aantal groeit nog steeds. Hierdoor is het een stuk lastiger dan een aantal jaren geleden om een baan mooie te krijgen. De werkgever heeft een dermate grote keus uit sollicitanten, dat u echt geluk moet hebben, wilt u die baan krijgen. Dit is bij OTTO Work Force anders.

Bij OTTO Work Force krijgt u die baan

Met OTTO Work Force komt u gewoon weer aan het werk. Wij bevelen onze mensen aan en zorgen ervoor dat u ook echt weer aan het werk gaat. Door onze contacten in het buitenland is het mogelijk dat u daar aan de slag gaat. Wij regelen de huisvesting. Ideaal, toch? Op een willekeurige vacature komen vaak vele reacties binnen, en dit maakt de kans dat u verder mag in de procedure erg klein. Als u nou als enige zou weten dat er een vacature vrij is, of vrij komt, zou je een veel grotere kans hebben om aangenomen te worden. Toch zijn er manieren om ervoor te zorgen dat jij als eerste, en waarschijnlijk als enige, kunt solliciteren op een baan. De beste is om u aan te melden bij OTTO Work Force.

OTTO Work Force is er voor u

Snel met OTTO Work Force aan de slag? Wij regelen uw baan.

woensdag 11 juli 2018

Jut en Juul babyverzorging


Iedereen wil het allerbeste voor zijn baby. Dit begint natuurlijk met de verzorging ervan. Jut en Juul heeft de heerlijke baby verzorgingsproducten van Meraki Mini in de collectie.
De gedachtegang bij de verzorgingsproducten van Meraki, afkomstig uit Denemarken, is het kind de maximale huidverzorging bieden. Dit is mogelijk door de pure en organische ingrediënten die precies passen bij het jonge huidje. Meraki is een Deens skincare-merk waarvan alle 100% biologisch zijn. De milde ingrediënten en 100% natuurlijke oliën zijn van de allerbeste kwaliteit en Meraki gebruikt alleen het beste wat de natuur te bieden heeft. De verpakkingen zijn ook gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Bestelt u voor 13:00 dan versturen wij dezelfde dag nog uw bestellen op. Vaak is deze dan morgen bij u aangekomen.

Verzorging voor boy and girl

Shampoo, waszeep, badolie, bodylotion en zalfjes. U kan bij Jut en Juul met een gerust hart shoppen voor alles omtrent uw baby. Heeft u onze andere productcategorieën al bekeken? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vele knuffeltjes, bijtspeeltjes, poppetjes en autootjes waar uw kindje zich urenlang mee kan vermaken. Ook voor u als ouder is het heerlijk als uw kindje zich even kan vermaken zonder dat u zich constant een oogje in het zeil moet houden. Natuurlijk moet u nog opletten maar het is wel lekker om even een theetje te kunnen zetten en bij te kletsen bij een vriend(in). Uw kindje vermaakt zich namelijk kostelijk met de producten van Jut en Juul.

Speeltjes voor uw kindjes

Ziet u het ook al helemaal zitten? Speeltjes als auto’s, poppen en knuffeltjes waar uw kindje dol op gaat worden? Wij hopen u te kunnen helpen. Kijk gerust rond naar wat het is wat uw kind leuk zal vinden. Dan maken wij met alle liefde het pakketje en sturen wij die direct naar u op.

Besparen bij energie overstappen


Zoals je misschien wel weet, hebben we sinds enkele jaren te maken met een open energiemarkt in Nederland. Dit betekent dat prijzen niet vastliggen en dat energiemaatschappijen scherpe tarieven moeten binnen om nieuwe klanten binnen te halen. Je bent als consument dan ook een hoop waard voor deze miljardenbedrijven. Dit is een mooie kans om hier gebruik van te maken. Met de tips hieronder weet je dat je het maximale uit de open markt haalt en de beste energie actie kiest.

Welke actie wil ik?

Voordat je verandert van energiemaatschappij, is het belangrijk om te bepalen van welke energie actie je gebruik wilt maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fikse korting, kun je cashback krijgen, of kun je profiteren van diverse andere acties. Op Energie Acties kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gratis tablet of een ander gratis cadeau. Bekijk het actuele aanbod aan acties en profiteer direct. Maar natuurlijk nadat je de rest van de tips hieronder hebt gelezen!

Wat is mijn verbruik?

Voordat je overstapt, is het zaak om in kaart te brengen wat jouw huidige verbruik is. De beste manier om jouw gemiddelde verbruik te achterhalen, is door naar het verbruik over de afgelopen 12 maanden te kijken. Wanneer je hier een goed beeld van hebt, kun je deze variabelen invullen op de diverse vergelijkingssites.

Wat zijn de contractvoorwaarden

Een ander belangrijk onderdeel om een goed beeld van te hebben voordat je van energieleverancier verandert, is de inhoud van het contract dat je afsluit. Zo heb je bij het overstappen te maken met een aantal keuzes, die allen de prijs van jouw energie bepalen. Denk hierbij aan de duur van het contract, de vraag of je vaste of variabele prijzen wilt, eventuele boetes bij contractbreuk en ga zo nog maar even door.
Al met al kun je een hoop besparen door te veranderen van energiemaatschappij en over te stappen naar een goedkopere partij. Wanneer je dit doet, is het zaak om je goed te verdiepen, voor een maximale besparing.

dinsdag 26 juni 2018

Kartonnen bekers laten leveren


Kartonnen bekers zijn een must voor iedere ondernemer die regelmatig (potentiële) klanten over de vloer krijgen. Zij willen graag serieus genomen worden, en u neemt ze dat ook. Een lekker warm of koud drankje van een kwalitatief goede beker zal hen goed doen. Allerlei handigheidjes die bij de koffie komen kijken mogen uiteraard niet ontbreken. Op de website koffiebekerbestellen.nl ontdekt u een ruim assortiment aan toebehoren voor bij het koffiezetapparaat. Handige deksels voor personeelsleden of klanten die hun koffie willen drinken wanneer zij onderweg zijn. Of efficiënte draagtrays voor de vriendelijke collega die voor zijn collega’s een kopje koffie maakt en deze zo makkelijk kan brengen. Ook belangrijke onderdelen als roerstaafjes in een dispenserbox, zo voorkomt u rommel en dat er van alles blijft rondslingeren.

Kartonnen bekers zelf ontwerpen

Zelf de bekertjes laten bedrukken om uw bedrijf de nodige professionaliteit toe te brengen. Misschien heeft u het al en moet u gewoon weer een keertje groots inslaan, wat uw intenties ook zijn; wij staan voor u klaar om te leveren. Koffiebekers laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of boodschap? Het is allemaal mogelijk bij Koffiebekerbestellen.nl. Al onze plastic en kartonnen bekers kan u ontwerpen met de bedrukking naar uw voorkeur. Ideaal als u in korte tijd veel naamsbekendheid wilt krijgen onder klanten, leveranciers en werknemers. Iedereen die langskomt en een drankje neemt zal uw naam erop zien schitteren. Bekers bedrukken kan bij ons nl al vanaf de 1.000 stuks, natuurlijk is het ook mogelijk om er meer te bestellen waar nodig. Wij begrijpen als geen ander dat er soms haast komt kijken bij een bestelling, misschien heeft u binnenkort wel die belangrijke klant op bezoek. Daarom zullen wij razendsnel leveren. Bel ons voor de zekerheid op voor de exacte levertijden, dit kan verschillen.

Snel kartonnen bekers binnenkrijgen

Bij ons krijgt u de kartonnen bekers in een mum van tijd binnen. Wacht niet te lang!

donderdag 14 juni 2018

Typen verzenddozen


Verpakking Voordeel heeft verschillende typen verzenddozen. De experts van het bedrijf hebben jarenlange ervaring in verpakkingsmateriaal en hebben dan ook alle verzenddozen met de grootste zorg ontworpen en uitgekozen. Hierdoor ben je bij elk product van hen verzekerd van een hoogwaarde kwaliteit. Elke type is ook gemaakt van zeer stevig materiaal. Hierdoor weet je zeker dat elke verzenddoos de inhoud kan dragen en niet uitscheurt. Je producten zullen dan ook altijd goed aankomen bij de ontvanger.

Voor en nadelen

Verpakking voordeel heeft drie typen verzenddozen; postdozen, brievenbusdozen of Amerikaanse vouwdozen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Voordat je zomaar een type koopt, is het dus handig om eerst na te denken over de verschillende soorten verzenddozen. Je wilt tenslotte niet met veel aankopen zitten, waar je uiteindelijk niks aan hebt.

Brievenbusdozen

Verzenddozen die heel handig zijn voor kleine pakketjes zijn brievenbusdozen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn brievenbusdozen zo ontworpen dat ze door een brievenbus passen. Dit houdt in dat ze een rechthoekige vorm hebben. Daarnaast zijn ze vrij klein. PostNL hanteert maximale afmetingen voor pakketjes die ze door de brievenbus willen stoppen. Daarom zijn brievenbusdozen maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot.

Postdoos

Een postdoos is geschikt voor bestellingen die klein tot middelgroot zijn. Verpakking Voordeel heeft postdozen in de maten S tot en met XL. Hierdoor kun je voor elk product een geschikte postdoos uitkiezen. Denk er hierbij om dat een postdoos niet te groot mag zijn om schuiven van de inhoud te voorkomen.

Amerikaanse vouwdoos

Het grootste type verzenddozen zijn Amerikaanse vouwdozen. Amerikaanse vouwdozen zijn heel geschikt voor grotere bestellingen. In deze dozen past één groot product of meerdere kleine producten. Wanneer er ruimte over is in de vouwdoos, moet deze opgevuld worden met zacht materiaal. Dit voorkomt namelijk dat de inhoud van de verzenddozen gaat schuiven en hierdoor mogelijk beschadigd raakt.

woensdag 9 mei 2018

De top 3 iPhones allertijden


In de loop der jaren heeft Apple tientallen iPhones uitgebracht. De smartphonegigant heeft miljarden verdiend, waar wij een hoop plezier voor terug hebben gekregen. Fair deal, toch? Puur op basis van marketing heeft Apple haar marktpositie in de loop der jaren weten te behouden. Er zaten tussen alle toppertjes namelijk ook echt wel een paar flaters. Nou willen wij de positieve vibe behouden, vanwaar we ons niet gaan richten op de slechtste devices, maar juist op de beste. Hier onze persoonlijke top 3 iPhones allertijden!

3. iPhone X

Op drie komt bij ons het nieuwste iPhone-model: de iPhone X. Alhoewel we natuurlijk wel de verschillende tijdperken waarin de devices zijn gecreëerd tegen elkaar af moeten zetten, is dit apparaat echt een klein meesterwerk.
Niet alleen heb je te maken met een full-frame OLED scherm, ook is de smartphone zo ingericht dat het binnen de kortste keren als een soort tweede natuur aanvoelt. Ook beschikt het over een revolutionaire gezichtsherkenningssoftware, waarmee een vingerscan ineens gedateerd lijkt. Wel is het apparaat een beetje groot, maar dit is natuurlijk een persoonlijke mening.

2. iPhone

De verliezer van de nek-aan-nekrace tussen de nummer één en nummer twee is de originele iPhone geworden. Het apparaat valt misschien in het niet bij moderne apparaten als bovengenoemde iPhone X, maar we zouden niet in dit smartphonetijdperk zitten zonder de introductie van de originele iPhone.
Je kunt de modellen nog steeds kopen op veilingwebsites en websites als marktplaats, maar dit is alleen een dingetje voor verzamelaars.

1. iPhone 5

De winnaar van onze miniwedstrijd is de iPhone 5 geworden. Dit model uit 2012 is ideaal qua vorm, grootte én gewicht. Vooral als je dit model vergelijkt met zijn voorganger, was dit een absolute knaller voor Apple. Het leek wel alsof Apple letterlijk elke klacht die we hadden over de iPhone 4 hadden verholpen.

Reparatie

Alhoewel de iPhone één van onze lievelingetjes blijft, blijven er altijd onderdelen stuk gaan, zoals het scherm, de behuizing of de accu. Voorkom dit door een kwalitatief iPhone hoesje aan te schaffen. Is het toch te laat, dan kun je altijd jouw iPhone laten repareren door GSM Paradise.

woensdag 2 mei 2018

Koffiebekers goedkoop én trendy


Koffiebekers worden tegenwoordig overal gebruikt. Bij onderwijsinstanties en bedrijven zien we plastic bekers standaard uit een automaat komen. Koffiebekers zijn echter helemaal een trend geworden met de opkomst van koffie-to-go bedrijven zoals Starbucks. De langwerpige, kartonnen koffiebekers met plastic deksel zijn veel velen niet meer weg te denken in hun reistraject. Dit alles leidt ertoe dat er een marketingkans ontstaat voor bedrijven, door de koffiebekers te laten bedrukken.
De koffiebekertrend
Zoals gezegd is de koffiebekertrend ontstaan en enorm gegroeid met koffietentjes als Starbucks. Het is niet zo zeer dat de mensen die hier een kop koffie kopen het echt zo lekker vinden. Sterker, het gaat ze daadwerkelijk om de beker. Het merk dat op de koffiebeker gedrukt staat wordt enorm gehyped, waardoor men de ervaring graag met anderen deelt via social media. De trend van koffiebekers is dus positief voor de koffieconsumptie, maar verlegt de focus wel naar de beker zelf.
Plastic of kartonnen koffiebekers?
De vraag is vervolgens wat de beste bekers voor jou zijn. De keuze hierin is plastic of kartonnen koffiebekers. Over het algemeen zijn plastic bekers wat kwetsbaarder en goedkoper. Deze worden vaker intern gebruikt voor koude dranken, of bijvoorbeeld voor evenementen is dit een budget oplossing. Wil je echter een betere indruk maken dan voelen kartonnen koffiebekers in de eerste plaats al prettiger aan. Deze bekers zien er tevens wat luxer uit en het materiaal is zeer geschikt voor bedrukking. Als klapper op de vuurpijl zijn de bekers duurzamer, maar door dit alles wel een fractie duurder.
Kansen bedrukking bekers
Bij het bedrukken van bekers ontstaan er grote kansen voor bedrijven. Koffiebekers zijn een enorme trend en praktisch elke opvallend of populaire beker wordt daarom gedeeld op social media. Zelfs als de koffiebeker niet op social media wordt geplaatst kan het veel invloed uitoefenen. Zeker bij evenementen of andere externe activiteiten is het een soort mobiel billboard. Of je nu plastic of kartonnen bekers nodig hebt, het laten bedrukken van koffiebekers is een goede manier om met de koffiebekertrend mee te gaan. Om te kijken wat de concrete mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn, kun je direct kijken op de website van Koffiebekerbestellen.nl!

dinsdag 13 maart 2018

Midori Green


Midori Green is one of the most underrated Nucleic acid staining chemical. It is used in the same way as ethidium bromide (EtBr), but does not have the same disadvantages. It is used mainly in disease diagnosis and genetic research. Do you want a replacement to your ethidium bromide that has nothing but advantages? Get Midori Green now!
Nucleic Acid Stains
The purpose of nucleic acid stains is visualizing and thus showing results from an image of microscopic size of biological tissue. Ever since the 1960’s, the method of Nucleic Acid Stains has been used. There is a problem with stains, because only one in ten stains is only reasonably hazardous for people and nature. Throughout the years though, there have been several methods introduced that tried to be a good replacement for the most used chemical. But, though they were less harmful, there has never been a nucleic acid stain that has proved to be as successful as Midori Green.
Ethidium Bromide (EtBr)
The most-used nucleic acid stain chemical, rather than Midori Green, is ethidium bromide (EtBr). It is very sensitive in detecting DNA-bands on gel. Absorption maxima can actually be seen through a microscope, because it lies within the UV range. Small amounts of DNA can be detected using ethidium bromide staining. Ethidium bromide can, however, intercalate into the DNA an can interfere with replication and transcription, it is still seen as a toxic and the use of it is questioned, which opens doors for alternatives like Midori Green.
Advantages
The whole goal of the development of Midori Green was to provide advantages in relation to this current staining method, which it does. The main concern was to make sure that it was a non-carcinogenic and less mutagenic. Another advantage that is provided is that it is at least as sensitive as EtBr, even small fragments are made visible. All in all, Midori Green works great as a nucleic acid staining method, has the same or better effect compared to ethidium bromide and it has a lot more advantages.