woensdag 11 juli 2018

Jut en Juul babyverzorging


Iedereen wil het allerbeste voor zijn baby. Dit begint natuurlijk met de verzorging ervan. Jut en Juul heeft de heerlijke baby verzorgingsproducten van Meraki Mini in de collectie.
De gedachtegang bij de verzorgingsproducten van Meraki, afkomstig uit Denemarken, is het kind de maximale huidverzorging bieden. Dit is mogelijk door de pure en organische ingrediënten die precies passen bij het jonge huidje. Meraki is een Deens skincare-merk waarvan alle 100% biologisch zijn. De milde ingrediënten en 100% natuurlijke oliën zijn van de allerbeste kwaliteit en Meraki gebruikt alleen het beste wat de natuur te bieden heeft. De verpakkingen zijn ook gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Bestelt u voor 13:00 dan versturen wij dezelfde dag nog uw bestellen op. Vaak is deze dan morgen bij u aangekomen.

Verzorging voor boy and girl

Shampoo, waszeep, badolie, bodylotion en zalfjes. U kan bij Jut en Juul met een gerust hart shoppen voor alles omtrent uw baby. Heeft u onze andere productcategorieën al bekeken? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vele knuffeltjes, bijtspeeltjes, poppetjes en autootjes waar uw kindje zich urenlang mee kan vermaken. Ook voor u als ouder is het heerlijk als uw kindje zich even kan vermaken zonder dat u zich constant een oogje in het zeil moet houden. Natuurlijk moet u nog opletten maar het is wel lekker om even een theetje te kunnen zetten en bij te kletsen bij een vriend(in). Uw kindje vermaakt zich namelijk kostelijk met de producten van Jut en Juul.

Speeltjes voor uw kindjes

Ziet u het ook al helemaal zitten? Speeltjes als auto’s, poppen en knuffeltjes waar uw kindje dol op gaat worden? Wij hopen u te kunnen helpen. Kijk gerust rond naar wat het is wat uw kind leuk zal vinden. Dan maken wij met alle liefde het pakketje en sturen wij die direct naar u op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten