dinsdag 24 juli 2018

Rode rozen bezorgen


Rode rozen bestellen kan men om verschillende redenen doen. Meestal hebben mensen een speciale gelegenheid, zoals een trouwdag of verjaardag, maar er zijn ook mensen die spontaan rode rozen bestellen. Het is tegenwoordig ook erg hip om flowerboxen te bestellen. Een flower box is een doos, gevuld met rode rozen. Ook kan een flower box met andere kleuren bloemen gevuld worden, zoals witte rozen. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren te combineren, waardoor je een erg mooi geheel krijgt.

Roses by Rose

Roses by Rose is een expert op het gebied van flowerboxen en rode rozen bezorgen. Het bedrijf zorgt ervoor dat dat de bezorgdienst de rode rozen bezorgen op een verantwoorde manier, waardoor de bloemen altijd in een goede conditie de ontvanger bereiken. Hierdoor krijgt men precies wat hij bestelt. Roses by Rose is echter niet een normaal bedrijf. Veel bedrijven werken namelijk alleen maar om winst te behalen en om zoveel mogelijk omzet te krijgen. Hierdoor drijven ze de prijzen van hun witte rozen of andere producten onnodig omhoog en laten ze de producten op een zo goedkoop mogelijke manier produceren. Hierdoor kunnen ze maximaal winst pakken.

Milieubewuste witte rozen en meer

Roses by Rose vindt het echter belangrijk dat hun flowerboxen bijdragen aan het milieu. Daarom zijn alle dozen gemaakt van 1005 gerecycled materiaal en worden alle producten CO2 neutraal vervaardigd. Daarnaast geeft het bedrijf ook nog eens 1% van de winst weg aan Pink Ribbon. Pink Ribbon doet onderzoek naar borstkanker en helpt patiƫnten. Door de flowerboxen van Roses by Rose te kopen, help je dus ook de borstkanker patiƫnten. Zo kun je flowerboxen en rode rozen bestellen en tegelijk mensen helpen. Roses by Rose zorgt er ook voor dat al hun witte rozen en andere producten van goede kwaliteit zijn. Elke flower box wordt met de hand gemaakt, waarna de rode rozen er met de hand in gezet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten