woensdag 9 mei 2018

De top 3 iPhones allertijden


In de loop der jaren heeft Apple tientallen iPhones uitgebracht. De smartphonegigant heeft miljarden verdiend, waar wij een hoop plezier voor terug hebben gekregen. Fair deal, toch? Puur op basis van marketing heeft Apple haar marktpositie in de loop der jaren weten te behouden. Er zaten tussen alle toppertjes namelijk ook echt wel een paar flaters. Nou willen wij de positieve vibe behouden, vanwaar we ons niet gaan richten op de slechtste devices, maar juist op de beste. Hier onze persoonlijke top 3 iPhones allertijden!

3. iPhone X

Op drie komt bij ons het nieuwste iPhone-model: de iPhone X. Alhoewel we natuurlijk wel de verschillende tijdperken waarin de devices zijn gecreëerd tegen elkaar af moeten zetten, is dit apparaat echt een klein meesterwerk.
Niet alleen heb je te maken met een full-frame OLED scherm, ook is de smartphone zo ingericht dat het binnen de kortste keren als een soort tweede natuur aanvoelt. Ook beschikt het over een revolutionaire gezichtsherkenningssoftware, waarmee een vingerscan ineens gedateerd lijkt. Wel is het apparaat een beetje groot, maar dit is natuurlijk een persoonlijke mening.

2. iPhone

De verliezer van de nek-aan-nekrace tussen de nummer één en nummer twee is de originele iPhone geworden. Het apparaat valt misschien in het niet bij moderne apparaten als bovengenoemde iPhone X, maar we zouden niet in dit smartphonetijdperk zitten zonder de introductie van de originele iPhone.
Je kunt de modellen nog steeds kopen op veilingwebsites en websites als marktplaats, maar dit is alleen een dingetje voor verzamelaars.

1. iPhone 5

De winnaar van onze miniwedstrijd is de iPhone 5 geworden. Dit model uit 2012 is ideaal qua vorm, grootte én gewicht. Vooral als je dit model vergelijkt met zijn voorganger, was dit een absolute knaller voor Apple. Het leek wel alsof Apple letterlijk elke klacht die we hadden over de iPhone 4 hadden verholpen.

Reparatie

Alhoewel de iPhone één van onze lievelingetjes blijft, blijven er altijd onderdelen stuk gaan, zoals het scherm, de behuizing of de accu. Voorkom dit door een kwalitatief iPhone hoesje aan te schaffen. Is het toch te laat, dan kun je altijd jouw iPhone laten repareren door GSM Paradise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten