donderdag 2 mei 2019

Speciale reiniging van Basiq Cleaning


Basiq Cleaning heeft ook een speciale reiniging dienst. Het is namelijk zo dat sommige objecten niet op de normale manier gereinigd kunnen worden. Door de juiste producten in te schakelen is het mogelijk om deze objecten toch brandschoon te krijgen. Dit artikel is geschreven om inzichten te geven in wat de speciale objecten zijn die Basiq Cleaning kan reinigen.

Koelcellen

Het eerste speciale object is de koelcel. Het is namelijk zo dat er bij de koelcellen de luchtkoelers en verdampers bevuild raken door allerlei schimmels, vetten en stof. Door deze vervuiling ontstaan er uiteindelijk problemen met het koelen. Door deze problemen zullen de producten in de koelcel schade oplopen. Door Basiq Cleaning in te schakelen zul je langer kunnen genieten van de koelcellen en zijn de producten veilig.

Zwembad

Wat voor veel mensen lastig is en voor Basiq Cleaning dagelijks werk is het reinigen van het zwembad. Wat er over het algemeen fout gaat is dat het zwembad in de wintermaanden smerig wordt. Dit is lastig schoon te maken als de zon weer gaat schijnen.

Boten

Wanneer je een mooie boot als eigendom hebt wil je deze natuurlijk schoon houden. Dat is natuurlijk niet makkelijk. Dat is de reden dat Basiq Cleaning dit ook graag op zich wilt nemen. Niet alleen de boot wordt gereinigd, maar het interieur wordt ook zorgvuldig schoon gemaakt.

Kunst & monumenten

Voor veel gemeentes is het niet mogelijk om met de eigen spullen de buitenstaande objecten schoon te krijgen. Dat is de reden waarom je Basiq Cleaning in moet schakelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden van kunst objecten en monumenten.

Waarom Basiq Cleaning?

Er zijn natuurlijk meerdere schoonmaakbedrijven op de markt. Maar schoonmaken is hun passie. Ze gaan namelijk net zo lang door tot het helemaal naar wens is. Daarnaast werken er werknemers met vele jaren ervaring en door de juiste spullen is ook jouw object binnen de kortste keren blinkend schoon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten