maandag 13 mei 2019

Zo ziet de ideale bedrijfsruimte voor uw gezondheid er uit


Een bedrijfsruimte is erg belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Bent u nog op zoek naar een bedrijfsruimte? Dan kunt u bij Urban flex bedrijfsruimte huren.  Urban flex bedrijfsruimte huren biedt voor alle ondernemers een  geschikte bedrijfsruimte aan zodat u op professionele manier uw klanten kunt ontvangen. Daarnaast zijn alle service faciliteiten in begrepen, enorm gemakkelijk dus! In dit artikel leggen wij uit hoe de ideale bedrijfsruimte eruit  ziet zodat uw werkplek ideaal bijdraagt aan zowel gezondheid als geluk van alle kantoortijgers. Over vervoer van kantoormeubels en andere logistieke oplossingen lees je op Transport & Logistiek

Let op uw rug!

Een van de meest voorkomende klachten van mensen die op het kantoor werken, zijn rugklachten. Het aanschaffen van verstelbare zit- en sta bureaus is een moderne oplossing voor het fitter laten worden van kantoortijgers. Uit onderzoek blijft dat deze bureaus mensen niet gelukkiger maken. Daar komen wij later op terug!

Gelukkiger door planten

Het aanschaffen van planten voor in uw bedrijfsruimte zal een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen die de hele dag doorbrengen op het kantoor. Het grappige is dat ook nepplanten helpen voor het beïnvloeden van het geluk. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhouden van de planten dus!

Betrek uw medewerkers

Als u als ondernemer een positieve bijdrage wil leveren aan het geluk en de gezondheid van uw personeel moet u de mening van het personeel wel horen. Vraag het personeel regelmatig welke verbeteringen zij aan de indeling van het gebouw zouden willen zien. Heeft u daarvoor een nieuwe bedrijfsruimte nodig? Dan kunt u gemakkelijk bij Urban flex bedrijfsruimtes huren.

Waarom bij urban flex bedrijfsruimte huren?

Bij Urban flex kunt u zorgeloos een bedrijfsruimte huren. Urban flex stelt al bedrijfsruimtes beschikbaar vanaf een grootte van 10 vierkante meter. Bijkomend voordeel is dat het huren van bedrijfsruimtes bij urban flex betekent dat u een all-in prijs betaald. Op deze manier komt u nooit voor onverwachte uitgaven te staan maar kunt u wel genieten van extra service faciliteiten zoals schoonmaak, afvalinzameling en brandpreventiemiddelen. Deze faciliteiten zullen natuurlijk ook bijdragen aan de gezondheid van het personeel van uw onderneming. Het huren van bedrijfsruimtes bij Urban flex kan gemakkelijk via de website van Urban flex

vrijdag 10 mei 2019

Hoe u de gevels moet reinigen


Een gevel heeft flink wat te verduren. Zeker in Nederland wordt de gevel veel blootgesteld aan wind, regen en uitstoot van auto’s. Het reinigen van gevels vraagt om expertise en is een specialistische klus. Daarom kiezen veel mensen op de gevels schoon te laten maken door Basiq Group. Op https://basiqgroup.nl/ kunt u rustig bekijken wat u allemaal kunt verwachten van deze specialist op het gebied van reinigen. In dit artikel leggen wij uit hoe de gevel doorgaans wordt gereinigd. Veel leesplezier!

Gevels schoonmaken

Bij het reinigen van de gevels is het van belang dat de juiste reinigingstechniek wordt gebruikt. Zandstralen is een veelgebruikte methode om vuil van uw gevels te verwijderen. Deze methode wordt vaak gebruikt als de muur is gemaakt van een harde steensoort en de voegen van een goed kwaliteit zijn.  Let op met zandstralen, in sommige gevallen kan dit de muur beschadigen. Inventariseer daarom hoe uw muur is opgebouwd. Een gevel die is gemaakt van geglazuurde stenen is altijd ongeschikt voor de zandstraal methode.

nevelstraling

Als alternatief op het zandstralen kunt u er ook voor kiezen om schoon te maken met nevel. Bij nevelstralen is de druk een heel stuk lager. Deze mildere behandeling is uitermate geschikt voor het schoonmaken van bakstenen, beton, natuursteen en hout. Bij het nevelstralen kan de waterdruk naar wens worden ingesteld. Voor het stralen wordt alsnog een mix van zand en water gebruikt. Daarom wordt deze methode veel gebruikt bij het stralen van historische gebouwen.

Professionele hulp nodig?

Bent u er naar aanleiding van dit artikel achter gekomen dat er best veel komt kijken bij het reinigen van de gevels? Dat is geen probleem. Bij Basiq Group kunt u namelijk terecht voor al uw vraagstukken omtrent het schoonmaken van gevels. Doordat zij met een deskundige blik naar uw gevels kijken zal er altijd gekozen worden voor de geschikte reinigingsmethode. Waar wacht u nog op?

donderdag 2 mei 2019

Speciale reiniging van Basiq Cleaning


Basiq Cleaning heeft ook een speciale reiniging dienst. Het is namelijk zo dat sommige objecten niet op de normale manier gereinigd kunnen worden. Door de juiste producten in te schakelen is het mogelijk om deze objecten toch brandschoon te krijgen. Dit artikel is geschreven om inzichten te geven in wat de speciale objecten zijn die Basiq Cleaning kan reinigen.

Koelcellen

Het eerste speciale object is de koelcel. Het is namelijk zo dat er bij de koelcellen de luchtkoelers en verdampers bevuild raken door allerlei schimmels, vetten en stof. Door deze vervuiling ontstaan er uiteindelijk problemen met het koelen. Door deze problemen zullen de producten in de koelcel schade oplopen. Door Basiq Cleaning in te schakelen zul je langer kunnen genieten van de koelcellen en zijn de producten veilig.

Zwembad

Wat voor veel mensen lastig is en voor Basiq Cleaning dagelijks werk is het reinigen van het zwembad. Wat er over het algemeen fout gaat is dat het zwembad in de wintermaanden smerig wordt. Dit is lastig schoon te maken als de zon weer gaat schijnen.

Boten

Wanneer je een mooie boot als eigendom hebt wil je deze natuurlijk schoon houden. Dat is natuurlijk niet makkelijk. Dat is de reden dat Basiq Cleaning dit ook graag op zich wilt nemen. Niet alleen de boot wordt gereinigd, maar het interieur wordt ook zorgvuldig schoon gemaakt.

Kunst & monumenten

Voor veel gemeentes is het niet mogelijk om met de eigen spullen de buitenstaande objecten schoon te krijgen. Dat is de reden waarom je Basiq Cleaning in moet schakelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden van kunst objecten en monumenten.

Waarom Basiq Cleaning?

Er zijn natuurlijk meerdere schoonmaakbedrijven op de markt. Maar schoonmaken is hun passie. Ze gaan namelijk net zo lang door tot het helemaal naar wens is. Daarnaast werken er werknemers met vele jaren ervaring en door de juiste spullen is ook jouw object binnen de kortste keren blinkend schoon!