woensdag 9 mei 2018

De top 3 iPhones allertijden


In de loop der jaren heeft Apple tientallen iPhones uitgebracht. De smartphonegigant heeft miljarden verdiend, waar wij een hoop plezier voor terug hebben gekregen. Fair deal, toch? Puur op basis van marketing heeft Apple haar marktpositie in de loop der jaren weten te behouden. Er zaten tussen alle toppertjes namelijk ook echt wel een paar flaters. Nou willen wij de positieve vibe behouden, vanwaar we ons niet gaan richten op de slechtste devices, maar juist op de beste. Hier onze persoonlijke top 3 iPhones allertijden!

3. iPhone X

Op drie komt bij ons het nieuwste iPhone-model: de iPhone X. Alhoewel we natuurlijk wel de verschillende tijdperken waarin de devices zijn gecreëerd tegen elkaar af moeten zetten, is dit apparaat echt een klein meesterwerk.
Niet alleen heb je te maken met een full-frame OLED scherm, ook is de smartphone zo ingericht dat het binnen de kortste keren als een soort tweede natuur aanvoelt. Ook beschikt het over een revolutionaire gezichtsherkenningssoftware, waarmee een vingerscan ineens gedateerd lijkt. Wel is het apparaat een beetje groot, maar dit is natuurlijk een persoonlijke mening.

2. iPhone

De verliezer van de nek-aan-nekrace tussen de nummer één en nummer twee is de originele iPhone geworden. Het apparaat valt misschien in het niet bij moderne apparaten als bovengenoemde iPhone X, maar we zouden niet in dit smartphonetijdperk zitten zonder de introductie van de originele iPhone.
Je kunt de modellen nog steeds kopen op veilingwebsites en websites als marktplaats, maar dit is alleen een dingetje voor verzamelaars.

1. iPhone 5

De winnaar van onze miniwedstrijd is de iPhone 5 geworden. Dit model uit 2012 is ideaal qua vorm, grootte én gewicht. Vooral als je dit model vergelijkt met zijn voorganger, was dit een absolute knaller voor Apple. Het leek wel alsof Apple letterlijk elke klacht die we hadden over de iPhone 4 hadden verholpen.

Reparatie

Alhoewel de iPhone één van onze lievelingetjes blijft, blijven er altijd onderdelen stuk gaan, zoals het scherm, de behuizing of de accu. Voorkom dit door een kwalitatief iPhone hoesje aan te schaffen. Is het toch te laat, dan kun je altijd jouw iPhone laten repareren door GSM Paradise.

woensdag 2 mei 2018

Koffiebekers goedkoop én trendy


Koffiebekers worden tegenwoordig overal gebruikt. Bij onderwijsinstanties en bedrijven zien we plastic bekers standaard uit een automaat komen. Koffiebekers zijn echter helemaal een trend geworden met de opkomst van koffie-to-go bedrijven zoals Starbucks. De langwerpige, kartonnen koffiebekers met plastic deksel zijn veel velen niet meer weg te denken in hun reistraject. Dit alles leidt ertoe dat er een marketingkans ontstaat voor bedrijven, door de koffiebekers te laten bedrukken.
De koffiebekertrend
Zoals gezegd is de koffiebekertrend ontstaan en enorm gegroeid met koffietentjes als Starbucks. Het is niet zo zeer dat de mensen die hier een kop koffie kopen het echt zo lekker vinden. Sterker, het gaat ze daadwerkelijk om de beker. Het merk dat op de koffiebeker gedrukt staat wordt enorm gehyped, waardoor men de ervaring graag met anderen deelt via social media. De trend van koffiebekers is dus positief voor de koffieconsumptie, maar verlegt de focus wel naar de beker zelf.
Plastic of kartonnen koffiebekers?
De vraag is vervolgens wat de beste bekers voor jou zijn. De keuze hierin is plastic of kartonnen koffiebekers. Over het algemeen zijn plastic bekers wat kwetsbaarder en goedkoper. Deze worden vaker intern gebruikt voor koude dranken, of bijvoorbeeld voor evenementen is dit een budget oplossing. Wil je echter een betere indruk maken dan voelen kartonnen koffiebekers in de eerste plaats al prettiger aan. Deze bekers zien er tevens wat luxer uit en het materiaal is zeer geschikt voor bedrukking. Als klapper op de vuurpijl zijn de bekers duurzamer, maar door dit alles wel een fractie duurder.
Kansen bedrukking bekers
Bij het bedrukken van bekers ontstaan er grote kansen voor bedrijven. Koffiebekers zijn een enorme trend en praktisch elke opvallend of populaire beker wordt daarom gedeeld op social media. Zelfs als de koffiebeker niet op social media wordt geplaatst kan het veel invloed uitoefenen. Zeker bij evenementen of andere externe activiteiten is het een soort mobiel billboard. Of je nu plastic of kartonnen bekers nodig hebt, het laten bedrukken van koffiebekers is een goede manier om met de koffiebekertrend mee te gaan. Om te kijken wat de concrete mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn, kun je direct kijken op de website van Koffiebekerbestellen.nl!