vrijdag 26 juli 2019

Hoe houd Basiq Cleaning mijn dure interieur schoon?

Wanneer je dure spullen in je huis hebt staan is Basiq Cleaning ideaal voor jou. Dit is namelijk een professioneel schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van interieur. Het is ook mogelijk om het interieur zelf schoon te maken. Door het zelf schoon te maken riskeer je wel dat het interieur niet goed schoon wordt of zelfs schade oploopt. Lees dit artikel om genoeg informatie te hebben zodat je daarna Basiq Cleaning in kan schakelen.

Risico’s wanneer je het zelf schoonmaakt

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf je dure interieur schoon te maken zonder hulp van Basiq Cleaning. Het is wel belangrijk dat je de risico’s weet. Het is namelijk zonde dat bijvoorbeeld je dure bank een vlek heeft die er nooit meer uit gaat. Het eerste risico van het op eigen houtje schoonmaken van het dure interieur is dat je plekjes vergeet. Wanneer je plekjes vergeet zal het op een geven moment niet meer schoon te krijgen zijn. Dit is natuurlijk niet wat je wilt voor je dure interieur. Een tweede risico is dat je de verkeerde middelen gebruikt. Het is namelijk zo dat wanneer je duur interieur hebt je hier geen schoonmaak vlekken op wilt hebben. Door Basiq Cleaning in te schakelen voorkom je de risico’s en wordt je dure interieur gegarandeerd schoon.

Basiq Cleaning

Basiq Cleaning is een bedrijf waar veel professionals werken. Deze professionals hebben jarenlange ervaring en kunnen door die ervaring ieder soort interieur schoon krijgen. Daarnaast maakt Basiq Cleaning gebruik van de juiste middelen om ieder soort interieur schoon te krijgen. Deze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk waardoor er ook geen schade gemaakt wordt aan het milieu. Wacht daarom niet langer en vraag naar mogelijkheden bij Basiq Cleaning om zo jouw dure interieur schoon te krijgen zonder schade.

zondag 14 juli 2019

Basiq Group kan jouw zonnepanelen schoonmaken

U ziet zonnepanelen tegenwoordig steeds vaker. Ook bij particulieren is de zonnepanelen snel aan populariteit aan het winnen. Zonnepanelen reinigen is erg belangrijk voor de werking van de zonnepanelen. Tevens is een regelmatige schoonmaak essentieel voor het verlengen van de levensduur van de zonnepanelen. Heeft u zonnepanelen die wel eens schoongemaakt mogen worden? Schakel dan de hulp in van Basiq Group. Basiq Group maakt de panelen schoon zodat u maximaal rendement kunt boeken op uw zonnepanelen. Basiq Group doet dit door gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo bent u super groen bezig!

Hoezo moeten de zonnepanelen schoon?

De zonnepanelen staan vaak op het dak van uw huis. Daar zijn de panelen super vatbaar voor al de weersomstandigheden die ons kikkerlandje vaak op uw dak loslaat. Daarnaast zijn er ook veel vogels die hun ontlasting op de zonnepanelen laten vallen. Sneeuw zorgt er al helemaal voor dat u niet kunt genieten van rendement op uw zonnepanelen. Door de aanwezigheid van stof en ander vuil zal de werking van de zonnepanelen ook afnemen. Omdat de panelen vaak lastig te bereiken zijn, schakelen veel mensen de hulp in van een professional. Het eerdergenoemde Basis Group maakt uw zonnepanelen graag schoon!

Hoe vaak moet ik de zonnepanelen schoonmaken

Het is aangeraden om uw zonnepanelen minimaal 1 keer per jaar te laten reinigen. Het is aanbevolen om dit te laten doen in het voorjaar. In deze tijd van het jaar heeft u namelijk veruit de meeste zonuren. Laat uw panelen schoonmaken door Basiq Group in het voorjaar en profiteer de rest van het jaar van optimaal resultaat.

Hulp nodig met het schoonmaken van de zonnepanelen?

Heeft u toch nog flink wat moeite met het schoonmaken van de zonnepanelen? Logisch, u moet namelijk helemaal het dak op. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor een samenwerking met Basiq Group. Basiq Group zal uw zonnepanelen eenmaal per jaar schoonmaken zodat u kunt genieten van optimaal resultaat.