donderdag 18 oktober 2018

View Glue animatie laten maken


Men kan met een marketing video van View Glue meer omzet maken dan gewoonlijk. Een animatie kan kort toelichten waar een bedrijf voor staat en wat men met de aangeboden diensten of producten kan beginnen. Door direct de aandacht vast te pakken van een bezoeker kan men ervoor zorgen dat deze geboeid blijft en snel en op laagdrempelige wijze bekend wordt met uw bedrijf. Zodoende kan men heel wat conversie binnenhalen wat zonder een animatiefilm van View Glue niet mogelijk zou zijn geweest.
Wanneer men een animatiefilm laat maken kan men een drie stappenproces verwachten. Zo zal men eerst zorgen dat er een strategisch consult gedaan wordt. Hierin wordt besproken wat men graag terugziet in de video. Zo kan men kiezen voor een whiteboard variant, maar ook een uitlegvideo, een motion graphic, een in 3d en een explanimation. Wat je ook kiest je kan het bij View Glue krijgen.

Stel de verhaallijn op

View Glue zal dan op een script maken en daarin de verhaallijn opzetten. Dit wordt samen met een ervaren specialist van ons opgesteld. Hierin heb je bij deze samenwerking alle mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. Op het moment dat je tevreden bent over het resultaat kan er worden gestart met de voice-acting. De gekozen stemacteur kan dan het script inspreken met de door jouw gewenste emotie. Op die manier weet je dat de voice-over geheel past bij de bedrijfsindentiteit en wat je naar de klant wilt overdragen. Zo kan View Glue kwaliteit animaties voor jou maken.

Productie visuele elementen

Nadat View Glue de verhaallijn samen met jou heeft opgezet kan men overgaan naar het ontwerpen van alle personages en het creƫren van de storyboard. Hierbij zal men in een stripverhaal de visuele elementen schetsen die uiteindelijk in de video terecht moeten komen. Er zijn een aantal aanpassingsmomenten om de laatste veranderingen door te voeren tot men uiteindelijk bij de eindfase belandt. Daarin zal door View Glue het beeldmateriaal gecombineerd worden met de opgenomen audiobestanden om zodoende een complete animatiefilm tot stand te brengen.