dinsdag 26 juni 2018

Kartonnen bekers laten leveren


Kartonnen bekers zijn een must voor iedere ondernemer die regelmatig (potentiële) klanten over de vloer krijgen. Zij willen graag serieus genomen worden, en u neemt ze dat ook. Een lekker warm of koud drankje van een kwalitatief goede beker zal hen goed doen. Allerlei handigheidjes die bij de koffie komen kijken mogen uiteraard niet ontbreken. Op de website koffiebekerbestellen.nl ontdekt u een ruim assortiment aan toebehoren voor bij het koffiezetapparaat. Handige deksels voor personeelsleden of klanten die hun koffie willen drinken wanneer zij onderweg zijn. Of efficiënte draagtrays voor de vriendelijke collega die voor zijn collega’s een kopje koffie maakt en deze zo makkelijk kan brengen. Ook belangrijke onderdelen als roerstaafjes in een dispenserbox, zo voorkomt u rommel en dat er van alles blijft rondslingeren.

Kartonnen bekers zelf ontwerpen

Zelf de bekertjes laten bedrukken om uw bedrijf de nodige professionaliteit toe te brengen. Misschien heeft u het al en moet u gewoon weer een keertje groots inslaan, wat uw intenties ook zijn; wij staan voor u klaar om te leveren. Koffiebekers laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of boodschap? Het is allemaal mogelijk bij Koffiebekerbestellen.nl. Al onze plastic en kartonnen bekers kan u ontwerpen met de bedrukking naar uw voorkeur. Ideaal als u in korte tijd veel naamsbekendheid wilt krijgen onder klanten, leveranciers en werknemers. Iedereen die langskomt en een drankje neemt zal uw naam erop zien schitteren. Bekers bedrukken kan bij ons nl al vanaf de 1.000 stuks, natuurlijk is het ook mogelijk om er meer te bestellen waar nodig. Wij begrijpen als geen ander dat er soms haast komt kijken bij een bestelling, misschien heeft u binnenkort wel die belangrijke klant op bezoek. Daarom zullen wij razendsnel leveren. Bel ons voor de zekerheid op voor de exacte levertijden, dit kan verschillen.

Snel kartonnen bekers binnenkrijgen

Bij ons krijgt u de kartonnen bekers in een mum van tijd binnen. Wacht niet te lang!

donderdag 14 juni 2018

Typen verzenddozen


Verpakking Voordeel heeft verschillende typen verzenddozen. De experts van het bedrijf hebben jarenlange ervaring in verpakkingsmateriaal en hebben dan ook alle verzenddozen met de grootste zorg ontworpen en uitgekozen. Hierdoor ben je bij elk product van hen verzekerd van een hoogwaarde kwaliteit. Elke type is ook gemaakt van zeer stevig materiaal. Hierdoor weet je zeker dat elke verzenddoos de inhoud kan dragen en niet uitscheurt. Je producten zullen dan ook altijd goed aankomen bij de ontvanger.

Voor en nadelen

Verpakking voordeel heeft drie typen verzenddozen; postdozen, brievenbusdozen of Amerikaanse vouwdozen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Voordat je zomaar een type koopt, is het dus handig om eerst na te denken over de verschillende soorten verzenddozen. Je wilt tenslotte niet met veel aankopen zitten, waar je uiteindelijk niks aan hebt.

Brievenbusdozen

Verzenddozen die heel handig zijn voor kleine pakketjes zijn brievenbusdozen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn brievenbusdozen zo ontworpen dat ze door een brievenbus passen. Dit houdt in dat ze een rechthoekige vorm hebben. Daarnaast zijn ze vrij klein. PostNL hanteert maximale afmetingen voor pakketjes die ze door de brievenbus willen stoppen. Daarom zijn brievenbusdozen maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot.

Postdoos

Een postdoos is geschikt voor bestellingen die klein tot middelgroot zijn. Verpakking Voordeel heeft postdozen in de maten S tot en met XL. Hierdoor kun je voor elk product een geschikte postdoos uitkiezen. Denk er hierbij om dat een postdoos niet te groot mag zijn om schuiven van de inhoud te voorkomen.

Amerikaanse vouwdoos

Het grootste type verzenddozen zijn Amerikaanse vouwdozen. Amerikaanse vouwdozen zijn heel geschikt voor grotere bestellingen. In deze dozen past één groot product of meerdere kleine producten. Wanneer er ruimte over is in de vouwdoos, moet deze opgevuld worden met zacht materiaal. Dit voorkomt namelijk dat de inhoud van de verzenddozen gaat schuiven en hierdoor mogelijk beschadigd raakt.